0722 11 22 88

Despre Noi

Despre noi

Cu 16 ani in urma, au aparut pentru prima data pavajele in Romania, totodata firma noastra a infiintat prima echipa profesionista de montaj pavele.


Timpul si-a pus amprenta si tehnologia a avansat, formele si modelele s-au diversificat, iar echipele noastre s-au dezvoltat.
Muncitorii dedicati din primele echipe au ajuns coordonatori, avand fiecare oamenii lor in subordine, impartasind , la randul lor ,experienta  si  atingerea perfectiunii.
Domeniul s-a extins tot mai mult, astfel ca s-au inmultit si producatorii de pavaje, lucru care nu a reprezentat in mod imediat si imbunatatirea calitatii.
Pentru noi, in schimb, timpul a fost un aliat in dobandirea si implementarea standardelor internationale de calitate, seriozitate si perioade scurte de productie.


Odata cu cresterea asteptarilor, au crescut si cererile de colaborare , insa mentinerea stadardului ridicat ne-a impins sa ne indreptam atentia catre cei mai buni producatori, alegand astfel Europav Design.
Colaborarea cu firma noastra si cu partenerii nostri implica discount-uri in functie marimea lucrarilor, dar si consultanta gratuita a celor mai de top designeri din domeniu, in alegerea modelului care sa intre in perfecta armonie cu stilul casei si gradinii dumneavoastra.


Vasta experienta corelata cu  managementul calitatii au contribuit la reducerea timpului de montare si eficientizarea muncii depuse. Fiecare lucrator din echipa isi stie cu precizie sarcinile si toti isi imbina munca astfel incat lucrarea sa fie cotata la cele mai inalte standarde.


Echipele noastre se pot deplasa oriunde in tara si in strainatate, in functie de lucrari.

Abonare newsletter

Nu va faceti griji! Adresa email este in siguranta si uram Spam-ul la fel de mult.

Ce spun clientii...?

Felicitari pentrul site! Si va multumesc pentru noul aspect al curtii!

Grigore Ana

Sunt foarte multumit de calitatea lucrarii cat si de profesionalismul echipei! Va multumesc.

Marian Bogdan